Assortiment van Stella


Stella

Vijf jaar zorgeloos elektrisch rijden met Stella

Stella is inmiddels een begrip geworden in de fietswereld. Zij zijn specialist op het gebied van elektrische fietsen. De elektrische fietsen van Stella zijn al een aantal keer uitgeroepen tot de beste elektrische fietsen van Nederland. Dit zijn de vijf redenen waarom je moet kiezen voor een elektrische fiets van Stella.

Reden 1: Een ruim assortiment

Stella heeft veel verschillende soorten elektrische fietsen. Zo zijn er fietsen met een voorwiel- of een middenmotor. Een fiets met middenmotor heeft als voordeel dat ze erg krachtig rijden en daardoor veel ondersteuning geven, terwijl de fiets stuurt zoals een normale fiets. Ook is het fijn dat de motor zo geplaatst is, dat banden op een simpele manier vervangen kunnen worden. Bij vroegere generaties elektrische fietsen moesten soms halsbrekende toeren uitgehaald worden. Met een middenmotor is dat verleden tijd. Het merk Bosch heeft een krachtige middenmotor van het merk Shimano Steps. 
Hierdoor wordt technologie en design perfect gecombineerd. 

Reden 2: Ondersteuning bij het vinden van de juiste fiets

Stella vindt het belangrijk dat klanten goed geïnformeerd worden. Waar ga je de fiets voor gebruiken? Is het vooral recreatief? Heb je een mamafiets nodig om de kinderen mee te vervoeren? Of wil je een fiets met een sportieve look? Om mensen een handje te helpen vind je op stella.nl de e-bike keuzehulp. Bij deze keuzehulp wordt onder meer uitleg gegeven over de werking en duur van accu’s en de zaken die van invloed zijn op de actieradius, zoals snelheid, schakelmoment, onderhoud, gewicht, bandenspanning en accu.  

Reden 3: Vijf jaar garantie is de standaard

Stella geeft standaard tot vijf jaar garantie op haar elektrische fietsen. Stella is hiermee het enige e-bike bedrijf dat dit aanbiedt. Je kunt met een fiets van Stella dus uitgaan van goede kwaliteit. Daarnaast is de klantenservice altijd bereikbaar om vragen te beantwoorden en om problemen op te lossen. 

Reden 4: Stella heeft fantastische onderhouds video's

Sommige onderhoudsklussen zijn eenvoudig uit te voeren – als je weet hoe het moet. Daarom heeft Stella een aantal handige en informatieve service- en onderhoud video's op hun website staan. Zo wordt er onder meer uitgelegd hoe je op het Swift Display, het Shimano Steps Display en het Mobi-Drive Display de verlichting aan zet. Ook leer je hoe je de pedalen van een elektrische fiets kunt vervangen en hoe je een elektrische fiets op een fietsendrager monteert. 

Reden 5: Stella is puur Hollands glorie

De medewerkers van Stella zijn er trots op dat alle fietsen zelf ontwikkeld en geassembleerd worde. De kwaliteit van de elektrische fietsen wordt gewaarborgd door het feit dat dit alles in Nederland gebeurd. Over het gehele land bevinden zich e-bike testcenters waar de vakkundige medewerkers van Stella alle fietsen monteren. 
 

Reviews (Gemiddelde: 8,8)


 • Stella Midden

  Voor mijn moeder hier een elektrische fiets gekocht, de verkoopmedewerkers nemen de tijd om je te voorzien van alle informatie.


 • Hanna Fransen

  kort maar krachtig, zou hier weer zo een nieuwe fiets aanschaffen


 • Monique Blase

  Fietsen zijn mooi en goed, alleen vindt ik de keuze een beetje beperkt, ondanks dat wel een mooie fiets uit kunnen kiezen


 • Paula Giessen

  Ondanks dat ik mijn twijfels had bij het online winkelen heb ik toch maar de gok genomen, na eerst gebeld te hebben om enige informatie te krijgen een keuze gemaakt. Ik wist niet dat op internet winkelen zo makkelijk en fijn is, ik heb er een perfecte fiets bij waar ik erg blij mee ben


 • Gerard

  Elektrische fiets gekocht voor mijn vrouw, tevreden en goede service

Review toevoegen

Score

Hartelijk dank, uw review wordt geplaatst

Blog berichten