Matrabike

Een kwart eeuw fietservaring bij Matra Bike

Matra Bike bestaat al meer dan 25 jaar. Het bedrijf begon vanuit een garagebox maar is inmiddels uitgegroeid tot een serieuze speler op de fietsenmarkt met meer dan vijftig werknemers. Matra Bike heeft zowel een webshop als negen fietsenwinkels verspreid over Nederland en België. Het bedrijf verkoopt meer dan 20.000 fietsen per jaar en is daarmee één van de grootste fietsenwinkels van de Benelux. Het feit dat Matra Bike grote hoeveelheden tegelijk inkoopt, zie je terug in de lage prijzen. Dit zijn de vijf redenen dat je bij Matra Bike moet zijn voor jouw (nieuwe) fiets (-onderdelen).
 

#1. Fietsen worden gratis verzonden

Alle bestellingen boven de 25 euro worden door Matra Bike gratis verzonden.  Dit is onderdeel van de goede klantenservice van Matra Bike. De producten die op matrabike.nl worden gekocht vallen onder de wet ‘kopen op afstand’.  Dit betekent dat je altijd recht hebt om binnen veertien dagen na de aankoop de bestelling te retourneren zonder opgaaf van reden. 
 

#2. Matra Bike is ‘here to stay’

Een fiets kopen is een investering voor de toekomst. Het is een weloverwogen keuze die men over het algemeen niet al te makkelijk maakt. Na aanschaf is het daarom prettig als je voor reparaties of onderhoud bij de verkoper terecht kan. De afgelopen jaren poppen fietswebshops als paddenstoelen uit de grond. Ze verdwijnen echter vaak weer net zo snel. Matra Bike niet: zij bestaan al meer dan 25 jaar en ze zijn niet van plan om voorlopig te stoppen. Als je een fiets koopt bij Matra Bike kan je er dus zeker van zijn dan onderhoud en reparaties goed uitgevoerd worden. 
 

#3. Laagste prijs garantie

Omdat Matra Bike één van de grootste online fietsenwinkels van Nederland en België is, kunnen ze in grote volumes inkopen. Het voordeel wat groot inkopen oplevert, rekenen zij direct door aan de klant. Ook is er geen sprake van tussenhandel. Daardoor kan Matra Bike de scherpste prijzen bieden én geven ze de laagste prijs garantie. 
 

#4. De reviews zijn geweldig

Klantenbeoordelingen geven altijd een goed beeld over de service en de kwaliteit van een bedrijf. Matra Bike wordt ontzettend goed beoordeeld door haar klanten. Op de website van Trustpilot krijgen ze meer dan 4/5 sterren op basis van duizenden reviews van echte klanten. De bovenstaande redenen dragen natuurlijk bij aan het hoge cijfer. Vergeet niet dat in de centrale fietswerkplaats bij het hoofdkantoor van Matra Bike enkel gecertificeerde monteurs werken. Zij voeren hun vak dagelijks met veel vakmanschap en liefde uit. 
 

#5. Meer dan 10.000 producten in eigen voorraad

Bij sommige webshops moet je dagen- of zelfs wekenlang wachten op een bestelling. Dit is bij Matra Bike niet het geval. Omdat ze meer dan 10.000 producten zelf op voorraad hebben kunnen de meeste bestellingen razendsnel geleverd worden. Tijdens het bestellen kun je zelf aangeven welke dag en welk tijdstip de levering het beste uitkomt. Zo hoef je niet de hele dag thuis te blijven om te wachten op je nieuwe fiets of accessoires. 

Reviews (Gemiddelde: 8,8)


 • Vera Moes

  Vond de service nou niet echt geweldig van deze winkel, heb lang moeten wachten op mijn fiets, bij aankomst ook nog eens beschadigd. Veel gedoe om de fiets weer terug te krijgen naar de winkel. Jammer want de fiets op zich is wel goed.


 • Peter de Jong

  Je merkt aan alles dat dit bedrijf al lang bestaat, ze weten wat de klant wil en verlangt bij een fiets kopen. Kan niet anders zeggen dan dat ik zeer tevreden ben over alle aspecten van de verkoop


 • Jana Goes

  Mooie winkel, ruim assortiment en deskundig mensen


 • Chiel

  een winkel zoals een winkel moet zijn, ruim aanbod, goede service en niks is te veel als je vragen hebt


 • Leroy Blange

  Zeer tevreden over deze shop, werknemers nemen ruim de tijd voor je en informeren ook wat de beste keuze is in je situatie of voor het doeleinde waarvoor je de fiets wilt gebruiken

Review toevoegen

Score

Hartelijk dank, uw review wordt geplaatst

Blog berichten