Internet Bikes

Meer dan één miljoen redenen om bij Internet Bikes te kopen

In minder dan twee decennia is T.O.M. uitgegroeid van een kleine fietsenwinkel in Tilburg tot een internationaal bedrijf met meer dan één miljoen producten in het assortiment. Op hun webshop Internet Bikes vind je alles wat het hart van een fietsliefhebber begeert. Uit de één miljoen redenen om bij Internet Bikes te kopen zijn dit er alvast vijf.
 

Reden 1: Internet Bikes verkoopt AMIGO

AMIGO is een merk dat door de professionals van Internet Bikes is ontwikkeld. En wie weet er nou beter wat kwaliteit is dan de fietsenmaker zelf? Het aanbod van AMIGO bestaat onder meer uit diverse soorten binnen- en buitenbanden, fietsen en zelfs vliegers en trampolines. Waarom? Omdat het kan!
 

Reden 2: Het assortiment van Internet Bikes bedient jong tot oud

Van zijwieltjes voor de beginnende fietser tot accu’s voor elektrische fietsen: Internet Bikes heeft het. Voor kinderen is er een ruim aanbod aan accessoires. Zoals leuke hangers voor aan de fietssleutel – voor minder dan één euro. Maar ook een bloemenslinger, allerlei soorten toeters en bellen (letterlijk én figuurlijk) en poppen fietszitjes. Voor degenen die graag boodschappen doen op de fiets heeft Internet Bikes fietstassen en rugzakken die geschikt zijn om al fietsend te dragen. 
 

Reden 3: De website heeft een gemakkelijke zoekfunctie

Hoe vind je uit die één miljoen artikelen precies wat je nodig hebt? Het klinkt als zoeken naar een naald in een hooiberg. Dat is het echter niet, omdat de website van Internet Bikes een vernuftig zoeksysteem heeft. Zo is elke categorie van een artikel onderverdeeld in subcategorieën en kun je bij de subcategorieën aangeven welke kleur en maat je graag wilt hebben. Op deze manier vind je precies wat je zoekt.

Reden 4: De klantenservice is uitstekend.

Als je bij Internet Bikes vóór 16.00 uur een bestelling plaatst, heb je het de volgende dag al in huis. Als je jouw bestelling op wilt halen bij een afhaalpunt is het zelfs mogelijk om (als je voor 8.00 uur bestelt) jouw artikelen op dezelfde dag al op te halen. Internet Bikes heeft een Trusted Shops keurmerk. Hierdoor is iedere aankoop tot 2.500 euro verzekerd. 

Reden 5: De professionals van Internet Bikes monteren jouw fiets af

Indien u wilt, monteert Internet Bikes de bestelde fiets af. Dat houdt in dat het voorwiel gemonteerd wordt, dat alle bouten en moeren gecontroleerd worden, alle draaiende delen gesmeerd worden, de trappers afgesteld worden, de ketting gespannen wordt, de remmen en versnellingen afgesteld worden en de wielen gespaakt worden. Dit alles voor slechts enkele tientjes. 
Als je jouw fiets en fietsonderdelen bij Internet Bikes bestelt kun je er zeker van zijn dat je de hoogste kwaliteit voor de laagste prijs ontvangt. Bij gewone fietsenwinkels ben je vaak een fortuin kwijt voor het vervangen van onderdelen, terwijl Internet Bikes tienduizenden onderdelen aanbiedt voor slechts enkele euro’s. Twijfel je over de bandenmaat die je nodig hebt? Of wil je advies over je (elektrische) fiets? Op de site van Internet Bikes vind je duidelijke toelichtingen. Natuurlijk is de klantenservice bereikbaar voor alle vragen die op de website niet beantwoord worden. 
 

Reviews (Gemiddelde: 8,7)


 • Henk van Elck

  Vriendelijk en deskundig personeel. Goede kwaliteit fiets aangeschaft. Tevreden


 • Erik van Velzen

  Uitstekende professionele service, personeel erg behulpzaam


 • Suus

  Heb er een mooie damesfiets gekocht, levering duurde wel langer als verwacht. Toch wel tevreden over deze winkel


 • Piet Verhorst

  Leuke winkel, precies wat je verwacht van een fietsenwinkel online. Bij vragen staat het personeel ook voor je klaar, geen uren wachten waardoor je snel een goede keuze kunt maken.


 • Sjors van Dongen

  Leuke shop goede begeleiding bij het kopen van een fiets, vindt alleen de prijs wel duurder dan de andere winkels.


 • Jan van der Valk

  Kinderfiets hier aangeschaft voor een verjaardag van mijn nichtje, heb nog nooit iemand zo gelukkig gezien met een fiets. Nu komt ze geregeld op de fiets even langs, erg leuk om kinderen zo dankbaar te zien met een goede fiets.


 • Rene

  Geweldige service gekregen bij internet-bikes.com! Ik kom daar zeker nog een keer heel graag.


 • Hans

  Ze hebben me ook nog een prima service verleent bij het in elkaar zetten van de fiets, ook netjes afgeleverd. Alles was top!!


 • Marieke

  Beste online fietsen winkel ever!!

Review toevoegen

Score

Hartelijk dank, uw review wordt geplaatst

Blog berichten