Giga bikes

De vijf G’s van Giga-Bikes

Hoewel de G5 meestal staat voor een groep landen die economisch en politiek overleg voeren, betekent het vandaag iets heel anders. G5 staat namelijk voor: Gigantisch assortiment, gigantisch lage prijzen, gigantisch goede service, gigantisch professionele werkplaats en gigantisch kundig personeel bij Giga-Bikes. Giga-Bikes heeft meer dan 4.000 fietsmodellen. In dit artikel lees je wat meer over de vijf G’s.

Een groot assortiment

Naast de al genoemde 4.000 fiets modellen, kun je bij Giga-Bikes ook terecht voor accessoires. Je moet dan denken aan fietsmanden, kratten, bellen en fietscomputers. Maar ook aan de kleinere onderdelen zoals balhoofden, binnenbanden en crankstellen voor de thuisklusser. 

Enorm lage prijzen

In de webshop van Giga-Bikes wordt altijd gestunt met prijzen. Zo ben je er zeker van dat je waar voor je geld krijgt. Haal je jouw bestelling af bij Giga-Bikes in Tilburg of bij De Wisselstroom in Hapert? Dan betaal je geen verzendkosten. 

Service waar je ‘u’ tegen zegt

Giga-Bikes heeft het ‘Trusted Shops’ keurmerk. Klanten geven het bedrijf maar liefst een 4.56/5.00. Klanten zijn vooral te spreken over de vriendelijke en kundige medewerkers, de snelle levering, goede site en degelijke verpakking van de bestellingen. Als je voor 16.00 uur bestelt, heb je de producten de volgende dag al in huis. Daarnaast hanteert Giga-Bikes een laagste prijsgarantie op alle fietsen. Als je elders op het internet de fiets goedkoper vindt, past Giga-Bikes direct de prijs aan. 

Een geweldige werkplaats 

Eén van de redenen waarom kwaliteit en een lage prijs bij Giga-Bikes hand in hand gaan, is het feit dat Giga-Bikes een enorme eigen werkplaats heeft in Tilburg. Daar worden alle fietsen rijklaar gemaakt. Als je bij de winkel in Tilburg langsgaat, mag je vrijblijvend fietsen uitproberen in het ruime afgesloten proef parcours bij de winkel. Zo weet je zeker dat je een fiets uitkiest die bij je past.

Personeel maakt de zaak

Een bedrijf kan alleen groeien door de inzet van goed personeel. Gelukkig heeft Giga-Bikes het daarmee getroffen. Op de werkplaats werken alleen ervaren en gecertificeerde monteurs. Zij monteren bestellingen af, maken fietsen winter- of zomer klaar en behandelen alle vragen van klanten. 
Alsof dit nog niet genoeg redenen zijn om bij Giga-Bikes te kopen, bieden ze ook nog hulp bij het verkrijgen van een fiets van de zaak: de zogeheten WKR-regeling. 
 

Reviews (Gemiddelde: 8,4)


 • Linda Lapouge

  Ik heb een bakfiets hier gekocht en kan niet anders zeggen dat de service goed is, en natuurlijk ben ik erg tevreden over de bakfiets :)


 • Frank Mineur

  Goed geholpen fijne service, zal er zo weer een fiets kopen.


 • Marga Hillers

  De aantrekkelijke prijzen en goede fietsen maken deze winkel populair, heb er nu al drie keer een fiets gekocht en ben zeer tevreden


 • Bert Winda

  aanbod vind ik wel wat beperkt, dat maken de lage prijzen echter weer goed. Al met al redelijk tevreden in ieder geval geen klachten.


 • Thea Plotjes

  Leuk gewinkeld en vriendelijk personeel, de lage prijzen zijn leuk heb deze niet ergens anders gezien

Review toevoegen

Score

Hartelijk dank, uw review wordt geplaatst

Blog berichten