Fietsuniek

DEZE SHOP IS OP DIT MOMENT GESLOTEN WEGENS OMSTANDIGHEDEN


Fietsuniek.nl, wel 1200 vierkante meter fietsplezier

Meer dan een fietsenwinkel en meer dan een verkooppraatje: dat is FietsUniek. Het FietsUniek Experience Center in Hillegom verwelkomt je graag op de 1200 meter die deze buitengewone fietsenwinkel rijk is. Zes dagen per week staan de specialisten van FietsUniek voor je klaar om je te helpen de juiste keuze uit het enorme assortiment van fietsaanbiedingen te maken. Je vindt hier alle type fietsen en topmerken als Aldo, Alpina, Batavus, BSP, Cortina, Kalkhoff en Volare. Om je eens goed te oriënteren begin je met een goede kop échte koffie of een glas limonade voor de kinderen en een goed gesprek met onze FietsUniek specialisten bij de Bikes en Beans Bar.

Service met een hoofdletter S

Bij FietsUniek draait alles om service. Hier is de klant koning en dat wordt benadrukt door alle extra’s die deze fietsenwinkel biedt. De FietsUniek specialisten staan je bij om een keuze te maken om ervoor te zorgen dat een fiets aan al je wensen en eisen voldoet. Vervolgens staat er een proefrit op het programma. Dit kan zowel op de ruime parkeerplaats als richting de Keukenhof. Na keuze wordt de fiets in topconditie thuis afgeleverd. Dit gebeurt altijd snel omdat alles op voorraad is. En ben je toch niet helemaal blij met de kleur? Bij FietsUniek mag je dan zonder problemen gratis je fiets omruilen. Uiteraard wil FietsUniek graag dat je ook lang na aankoop lekker blijft fietsen. Dat hoort immers bij het servicelevel dat aangeboden wordt. Daarom worden er drie, negen en vijftien maanden na aflevering gratis servicebeurten verleend. Ook voor de e-bike!

Soorten fietsen

Weet je niet zeker of FietsUniek het type fiets verkoopt dat je zoekt? De 1200 vierkante meter van het FietsUniek Experience Center biedt een plek voor stadsfietsen, elektrische fietsen, kinderfietsen, skelters en steps, sportieve fietsen, bakfietsen en elektrische bakfietsen, vouwfietsen, moederfietsen en transportfietsen. Natuurlijk vind je hier ook alle bijbehorende accessoires en voor de handige fietsliefhebbers onder ons zelfs allerlei losse fietsonderdelen. Zo schaf je in één keer alles aan waar je naar op zoek bent.

Fietsverhuur

FietsUniek ligt op tien minuten fietsen van het prachtige Keukenhof. Als je een speciale Keukenhof-fiets huurt bij FietsUniek, mag je gratis je auto bij ons parkeren en ontvang je een welkomstpakket. In dit welkomstpakket zitten onder andere kortingsbonnen voor een fastfoodrestaurant, een fietsroutekaart voor de mooiste routes langs de bloembollenvelden en eventuele entreebewijzen voor de Keukenhof. Zo neemt FietsUniek je alle zorg uit handen en kun jij lekker op pad.

Reviews (Gemiddelde: 8,6)


 • Sjaak Kompas

  Leuke winkel, personeel is kundig en erg behulpzaam. Fietsen zijn van goede kwaliteit.


 • Brenda

  Geweldige shop met een zeer ruim aanbod aan fietsen en andere benodigdheden. Personeel is soms wat kribbig maar verder een heerlijke winkel om in rond te struinen naar iets leuks voor je fiets


 • Erik van Leef

  Eindelijk een winkel met een enorm aanbod aan fietsen en vakkennis van het personeel. petje af voor de goede service


 • Joan Visser

  Leuke fietsen, goede winkel met een mooie keuze.


 • Roy den Haan

  Nadeel van het online shoppen ondervond ik bij deze shop, fiets afgeleverd was prima. Vervolgens de volgende dag ging het zadel van mijn fiets iedere keer los, weer vastgezet weer los. Helaas werd het probleem pas dagen nadat ik erop aangedrongen heb opgelost. Nu weer opgelost maar was wel erg irritant te noemen


 • Karel

  Zeer blij met mijn opa fiets, wist niet dat deze fietsen zo lekker fietsen


 • Mieke Wantjes

  Als vouw ben je al niet zo technisch, tenminste ik niet dus had veel vragen over mijn fiets. Personeel nam ruim de tijd om me uit te leggen over het onderhoud van mijn fiets hoe ik dat het beste kan doen. Hulde !

Review toevoegen

Score

Hartelijk dank, uw review wordt geplaatst

Blog berichten