Fietsenwinkel.nl

De grootste online fietsenwinkel van Nederland: fietsenwinkel.nl 

Hoewel het niet moeilijk is om online een nieuwe fiets te vinden, is het verkrijgen van goede service hierbij niet vanzelfsprekend. Gelukkig weet fietsenwinkel.nl dit te verenigen. Fietsenwinkel.nl is al enkele jaren de grootste online fietsenwinkel met tevens meer dan tweehonderd aangesloten fysieke servicepartners en meer dan honderd afhaalpunten. Hierdoor ben je zeker van goed advies vóór de koop, begeleiding tijdens de koop en goed onderhoud na de koop. In dit artikel lees je meer over het assortiment van fietsenwinkel.nl en over de handige gespecialiseerde aankoopadviezen die op hun website te vinden zijn.

Het assortiment van fietsenwinkel.nl

Fietsenwinkel.nl mag zichzelf met recht de grootste noemen. Je kunt het zo gek niet bedenken op het gebied van fietsen of deze website verkoopt het. Zo zijn er natuurlijk de heren- en dames modellen van diverse bekende merken zoals Gazelle, Giant, Vantuyl en Cube. Maar fietsenwinkel.nl verkoopt ook transportfietsen, mountainbikes, kinderfietsen en e-bikes. Ze hebben zelfs een groot assortiment super goede tweedehands fietsen en tweedehands elektrische fietsen. 
Als je een mooie fiets hebt gekocht wil je natuurlijk ook passende accessoires. Zoals een fietstas, mandje of een fietscomputer. Of wat dacht je van een fietspomp, kinderzitje of beschermhoes? Ook deze spullen zijn te koop bij fietsenwinkel.nl. 

Bijzondere fietsen

Enkele fietsen uit het assortiment van fietsenwinkel.nl zijn vrijwel nergens anders verkrijgbaar. Heb je bijvoorbeeld wel eens van een Speed Pedelec gehoord? Ze worden ook wel high speed e-bikes of e-speeds genoemd. Deze sportieve e-bike haalt snelheden tot wel 45 kilometer per uur. Een normale e-bike rijdt maximaal 25 kilometer per uur. Fietsenwinkel.nl heeft een ruim aanbod Speed Pedelecs. Let op: er zijn wel wat regels verbonden aan deze supersnelle e-bike. Je mag er bijvoorbeeld alleen op als je minimaal 16 jaar oud bent en een brommer- of autorijbewijs hebt. Ook moet je een gele kentekenplaat aan de fiets bevestigen. De medewerkers van fietsenwinkel.nl helpen je graag met de registratie van het kenteken.
Een andere bijzondere categorie zijn de ‘Tweedekansjes’. Dit zijn gloednieuwe fietsen die ofwel gebruikt zijn als demo-model, ofwel tijdens het transport (kleine) schade opgelopen hebben. Op de website staat altijd aangegeven als het om een Tweedekansje gaat. De Tweedekansjes worden aangeboden met flinke kortingen en rijden vanzelfsprekend net zo lekker als enig andere fiets die op fietsenwinkel.nl wordt aangeboden. 

Service en verzekering

Fietsenwinkel.nl is veel meer dan een webshop. In Nederland en België zijn maar liefst 37 winkels waar je een testrit kunt maken. Als je hulp nodig hebt staat het vakkundige personeel van fietsenwinkel.nl voor je klaar. Online kan je veel zaken direct regelen. Zo kun je via de website een reparatie of onderhoudsbeurt aanvragen. Ook is er een online keuzehulp die je kan ondersteunen en adviseren met het kiezen van de juiste fiets. Voor enkele euro’s per maand kan je jouw fiets verzekeren bij fietsenwinkel.nl. Hiermee verzeker je jezelf tegen diefstal en schade. 

Een interessante blog

De blog op fietsenwinkel.nl biedt wekelijks interessante verhalen en aankooptips. Zo leer je altijd weer iets bij. Eén van de blogs gaat over het feit dat fietsenwinkel.nl is uitgekozen tot de beste webshop. 
 

Reviews (Gemiddelde: 8,9)


 • Silvia ter polk

  Mooie winkel en zeer veel fietsen, misschien wel te veel aanbod waardoor je moeilijk een keuze kunt maken. Vond het wel fijn dat je goede informatie krijgt alvorens je een fiets koopt. Niet opdringerig, je kunt er even over nadenken en hoeft niet gelijk te beslissen.


 • Kevin

  Als je een fiets wilt kopen dan moet je hier zijn, veel keus mooie fietsen en de service is ook wel oke


 • Hans Vink

  Volgens mij had ik een maandagmorgen exemplaar, veel ellende en gedoe om mijn fiets goed te krijgen. Eerst een afgebroken trapper, breekt uit het niet ineens af. Daarna begint mijn fiets na een maand al te roesten. Gebeld, gemaild en eindelijk na 3 maanden is het probleem opgelost. Moet we zeggen dat de verkopers met je meedenken en goede oplossingen aandragen


 • Barry Hills

  Gewoon goed en niks te klagen, levertijd zeer snel.


 • Viola Francien

  leuke winkel met veel keus, heb na veel wikken en wegen met behulp van de medewerkers een goede keuze kunnen maken.


 • Gijs

  Grote keus is erg leuk, vind het voordeel ook dat je veel soorten fietsen hebt om uit te kiezen. Heb en mooie fiets gekocht en fiets er nu zonder mankement al 3 maanden op, en ik ben niet echt een voorbeeldfietser :)


 • Kimberley

  Was een gezellig dagje fietsen kijken online, na gebeld te hebben was ik wel erg enthousiast over deze shop. Geven zonder probleem veel informatie, of je nu 5 minuten of een kwartier vragen stelt dat maakt ze niets uit

Review toevoegen

Score

Hartelijk dank, uw review wordt geplaatst

Blog berichten