Deze drie e-bikes zijn het overwegen meer dan waard 

Deze drie e-bikes zijn het overwegen meer dan waard 

Deze drie e-bikes zijn het overwegen meer dan waard 

De e-bike lijkt nog steeds populairder te worden. Meer en meer mensen kiezen voor dit vervoersmiddel, omdat het veel voordelen heeft ten opzichte van een gewone fiets. Het fietst lichter, je kunt er sneller mee en zeker voor lange afstanden op open wegen is het een uitkomst. Fietsen is nog altijd beter dan met de auto of brommer naar je werk en met de komst van de e-bike is dit voor veel mensen een betere optie geworden. Er is veel vraag naar e-bikes en tegenwoordig ook veel aanbod. Ben je op zoek naar een geschikte elektrische fiets voor jou? Misschien is één van deze drie een goede optie. 

Meer info over een e-bike

De Victesse Atlas N3 

Wanneer je deze fiets opzoekt op internet, valt je misschien meteen het strakke design en de mooie bruine details op. Dit is een e-bike die praktisch is, maar ook nog eens een mooi uiterlijk heeft. Geen ouderwetse e-bike, maar een moderne stadsfiets. De motor zit verwerkt in het voorwiel, die bij het trappen meteen ondersteuning geeft. De fiets heeft een rechte zithouding en het zadel is comfortabel. Naast het handvat is een display gemaakt, waarop je allerlei informatie kunt zien, bijvoorbeeld met welke snelheid je rijdt. Een elektrische fiets is vaak zwaar, maar de Victesse Atlas N3 heeft een dubbele standaard waardoor je de fiets stabiel kunt neerzetten en je niet bang hoeft te zijn dat deze omvalt. De fiets heeft drie versnellingen en is er in zowel een dames als heren uitvoering. 

Wat kost een e-bike?

Cortina E-U4 Transport Raw 

Wanneer je deze fiets ziet zal hij je doen denken aan de populaire oma fietsen. Deze stevige transportfiets is stijlvol en de uitstraling maakt hem geschikt voor elke leeftijd. Deze fiets heeft een dames en een heren uitvoering. De motor zit op een bijzondere plek, namelijk in de trapas. Het voordeel hiervan is dat het heel licht fietst en de gewichtsverdeling uitstekend is. De trapas zit namelijk in het midden van je fiets, dus de fiets is niet zwaarder aan de voor- of achterkant. De fiets heeft handremmen, waarmee je snel stilstaat. Je hebt de beschikking over acht versnellingen en een lichtgewicht frame van aluminium. Het model is net op de markt namelijk sinds 2019. Wil je een mooie, stoere e-bike? Dan is het zeker de moeite waard om deze Cortina te bekijken en een testritje te plannen. 

Gazelle Cityzen T10 

Ben je meer van de sportieve fietsen? Wist je dat ook hierin e-bikes te verkrijgen zijn? De Gazelle Cityzen is daar een voorbeeld van. Dit is een sportief model met strakke vormen. De zilveren kleur geven de fiets een stoer, maar toch chique uiterlijk. De motor bevindt zich in het midden, waardoor de fiets heel stabiel is. Met tien versnellingen kun je je fietskracht zo goed mogelijk afstemmen op de omstandigheden en ondanks dat de fiets zwaar oogt, valt dit mee door het aluminium frame. Wat deze fiets bijzonder maakt, is dat de accu is weggewerkt in dit frame. Ook heeft de fiets een pen kettingkast. Je ziet de kettingspanner zitten en dit geeft de fiets een wat stoerdere en sportievere uitstraling dan een e-bike met dichte kettingkast. Het heeft wel een nadeel. Een open kettingkast vergt wel meer onderhoud. Houd hier rekening mee.. De fiets beschikt over krachtige remmen en omdat je veel snelheid met deze e-bike kunt maken is dit een fijne bijkomstigheid. 

Wat kost een e-bike?


Deze drie fietsen zijn een greep uit alle e-bikes die momenteel te krijgen zijn. Omdat er veel keuze is, wordt aangeraden om je goed in te lezen en reviews te lezen van gebruikers. Vaak kost een e-bike veel geld, dus je wilt wel een goede keuze maken. Vraag ook om een proefritje bij de fietsspecialist, de manier om uiteindelijk op jouw favoriet naar huis te gaan. 

Koop direct een e-bike

Andere berichten