Bagagedragertas

Bagagedragertas

Bagagedragertas

Bagagedragertassen zijn in veel gevallen wat compactere tassen die je achterop de bagagedrager kunt bevestigen. Het voordeel van deze tas is dat die klein en comfortabel is, maar toch veel opbergruimte heeft. Geschikt om kleine boodschappen mee te doen of wanneer je een fietstocht gaat maken.

Ben je aangekomen op de plaats van bestemming dan kun je de tas makkelijk los maken van je fiets. Neem de tas los mee met bijvoorbeeld een schouderband, op deze manier hoef je de spullen niet onbeheerd achter te laten.

Wat kost een bagagedragertas?

Soorten tassen

De tas komt voor in veel verschillende soorten varianten, ook de bevestigingssystemen verschillen met elkaar. Met een kliksysteem klik je heel eenvoudig de tas op je bagagedrager, maar ook uitvoeringen met riemen of gespen zijn verkrijgbaar in het assortiment.
Een tas op je bagagedrager combineert een sporttas met de handige functies van een fietstas. De tas heeft de ideale afmetingen om te bevestigen op je bagagedrager, de verschillende soorten bevestiging zorgen ervoor dat de fietstas altijd stabiel op je fiets vastzit. Verschillende formaten en inhoud maken de bagagedragertas geschikt voor veel doeleinden.

Koop direct een bagagedragertas

Verschillende uitrustingen

De meeste tassen voor op de bagagedrager zijn uitgerust met handige extra vakken voor bijvoorbeeld je smartphone of een drinkflesje. Op het gebied van design zijn de tassen niet heel erg verschillend, in veel gevallen zijn de tassen gemaakt voor de functionaliteit en niet voor het design. Verschillende soorten materialen zorgen ervoor dat iedere bagagedragertas andere eigenschappen heeft.

Veel tassen voor op de bagagedrager zijn wel bestand tegen water, wil je er echter zeker van zijn dat je spulletjes echt droog blijven dan is het verstandig een waterdichte bagagedragertas te kopen. Zo ben je er verzekerd van dat je spulletjes droog aankomen na een flinke regenbui onderweg.

Meer info over een bagagedragertas

Kleuren en design

De tijd dat fietstassen saai egaal één kleur waren is gelukkig voorbij. Tegenwoordig zijn er niet alleen maar tassen verkrijgbaar die één model hebben, maar ook verschillende vormen, maten, kleuren en designs zijn te koop in de winkels. Ook uit de materialen heb je een behoorlijke keuze, van nylon tot een waterdichte bagagedragertas. 

Tassen voor op de bagagedrager zijn er in verschillende prijzen, het materiaal is in veel gevallen bepalend voor de prijs van je fietstas. Hoe duurder de fietstas hoe beter het materiaal. De goedkope uitvoeringen hebben ook niet zo veel vakken als een duurdere uitvoering. Vakken voor je mobiele telefoon en een drinkflesje komen veel voor in de duurdere uitvoeringen.

Conclusie

Deze tas is een ideale fietstas om mee te nemen naar de sportschool, naar het werk of als je een fietstocht wilt maken. Eenvoudig te bevestigen aan de bagagedrager van je fiets, let er wel op dat je een model neemt wat waterdicht is aangezien de tas snel in aanraking komt met water tijdens een regenbui.

Koop direct een bagagedragertas

Andere berichten