4 redenen om voor een Bobike achterzitje te kiezen

4 redenen om voor een Bobike achterzitje te kiezen

4 redenen om voor een Bobike achterzitje te kiezen

Gaat je kind binnenkort naar school toe en heb je behoefte aan een veilig achterzitje? Dan kunnen wij je van harte aanraden om eens naar een Bobike achterzitje te kijken. Dit achterzitje combineert een fraai design met een opvallend hoge kwaliteit. Deze kwaliteit zorgt onder meer voor een veilige en aangename zithouding voor je kind.

Meer info over een Bobike achterzitje

Wat is een achterzitje van Bobike?

Door de jaren heen zijn steeds meer fabrikanten met bijzondere fietszitjes op de markt gekomen. Onder bijzonder verstaan we in dit geval voornamelijk dat ze met nieuwe, innovatieve ideeën op de proppen kwamen. Deze ideeën hebben uiteindelijk geresulteerd in unieke en innovatieve kinderzitjes.

Exact dat is ook het geval bij Bobike. Deze fabrikant heeft als slogan ‘veilige fietszitjes’. Het mag dan ook direct duidelijk zijn dat de veiligheid bij deze fabrikant hoog in het vaandel staat. Als we naar het achterzitje van Bobike kijken, zien we onderstaande eigenschappen naar voren komen:

  • Het Bobike achterzitje is geschikt voor kinderen tot ongeveer 6 jaar
  • Het achterzitje is geschikt voor een kind van maximaal 22 kilogram
  • Het Bobike achterzitje is in verschillende varianten en kleurstellingen verkrijgbaar
  • Van het achterzitje is ook een junior variant verkrijgbaar: het Bobike Junior zitje. Geschikt voor kinderen van 5 tot 10 jaar en met een gewicht tussen de 20 en 35 kilogram.

Wat zijn de voordelen van dit zitje voor achter op de fiets?

In veel situaties is het verstandig om voor een achterzitje te kiezen. Een achterzitje is namelijk ontzettend veilig en verbetert ook de stabiliteit. Dat is zeker het geval als je voor het kwalitatief hoogwaardige Bobike achterzitje kiest. Wij hebben de 4 belangrijkste redenen op een rijtje gezet waarom óók jij voor dit zitje zou moeten kiezen.

Reden 1: Ontzettend veilig

Bij een fietszitje is onder meer de veiligheid ontzettend belangrijk. Je wilt immers je kind op een veilige manier naar school of de sportvereniging kunnen brengen. Als je voor een Bobike achterzitje kiest, ben je verzekerd van een optimale veiligheid.

Jarenlange ontwikkeling heeft er voor gezorgd dat dit zitje van de hoogste kwaliteit is. Dit is onder meer te danken aan het unieke dubbelwandige schaalsysteem van het zitje.

Wat kost een Bobike achterzitje?

Reden 2: Lange levensduur

Als je een investering in een kwalitatief hoogwaardig achterzitje doet, wil je daar uiteraard zo lang mogelijk van genieten. Dat is zeker het geval als je voor een achterzitje van Bobike kiest. 

De hoge kwaliteit zorgt namelijk voor een lange levensduur. Je hoeft hierdoor niet om het jaar een nieuwe fietszitje te kopen. Ook is het mogelijk om meerdere kinderen gebruik te laten maken van één fietszitje. Zodra je oudste kind het zitje ontgroeid is, maakt één van je kinderen vervolgens probleemloos weer gebruik van het zitje.

Reden 3: Fraai design

Zeg eens eerlijk: als jij naar een product aan het kijken bent, let je toch ook altijd (bewust of onbewust) op het design? De ontwikkelaars bij Bobike hebben dat bijzonder goed begrepen: zij hebben voor een fraai design gezorgd.

Met een achterzitje van Bobike steel je simpelweg de show op het schoolplein. Het zitje ziet er stevig, stabiel, fraai en hoogwaardig uit. Dat is onder andere te danken aan het kleur- en materiaalgebruik.

Koop direct een Bobike achterzitje

Reden 4: Prettige zithouding

Als je langere tochten met je kind wilt maken, is een prettige zithouding ontzettend belangrijk. Ook als je een paar minuten naar school moet fietsen, wil je dat jouw kind een prettige zithouding aan kunt nemen.

Bobike heeft hiervoor gezorgd met dank aan een interessante pasvorm van het zitje. Ook hierbij komt het unieke dubbelwandige schaalsysteem weer om de hoek kijken. Door dit unieke systeem weet Bobike een ongelooflijk prettige zithouding voor je kind te creëren. 

Meer info over een Bobike achterzitje

Verschillende varianten

In het assortiment van Bobike kan je verschillende varianten terugvinden:

  • Bobike GO: geschikt voor landen waar ze nog niet zo goed aan fietsers gewend zijn. De verhoogde kuip van het zitje zorgt voor nóg meer veiligheid.
  • Bobike ONE Maxi: geschikt voor een stadsfiets. Het zitje is gestroomlijnd en hierdoor kan je perfect anticiperen op obstakels en onverwachte bewegingen van andere weggebruikers
  • Bobike Exclusive Maxi: geschikt voor het maken van lange fietstochten. Het zitje heeft een exclusief design en laat óók je kind genieten van mooie fietstochten. 
  • Bobike Exclusive Tour: dit zitje valt te vergelijken met de Bobike Exclusive Maxi. Ook dit zitje is uitermate geschikt voor het maken van lange fietstochten.
  • Bobike Classic Junior: geschikt voor kinderen van 5 tot 10 jaar. Dit Bobike achterzitje zorgt voor een ideale steun bij het zelfstandig rechtop zitten op een fiets. 


Wil je graag de trotse eigenaar van een Bobike achterzitje worden? Bekijk direct ons assortiment en sla je slag!

Koop direct een Bobike achterzitje

Andere berichten