Assortiment van 123sportfietsen.nl


123sportfietsen.nl

Fietsen is een sport

Veel buitenlanders kijken vol bewondering naar de fietscultuur naar Nederland. Het vlakke Hollandse landschap, de over het algemeen milde winters en koele zomers én de Nederlandse nuchterheid en efficiëntie hebben de fiets populair gemaakt. De fiets is naast een populair vervoersmiddel om van A naar B te komen ook een geliefde sport. Om echt sportief aan de slag te gaan met fietsen, voldoet een simpele stadsfiets niet meer. Op 123sportfietsen.nl worden stevige en mooie mountainbikes, racefietsen en toerfietsen verkocht. 

Het assortiment van 123sportfietsen

123sportfietsen biedt onder andere de merken Giant, Ghost en Gitane aan. Je vindt er racefietsen, mountainbikes, cross hybride fietsen, toerfietsen, fixie en BMX fietsen. Voor iedere portemonnee en wens is er een model. 123sportfietsen is onderdeel van de 123fietsen formule. 123sportfietsen heeft een fysieke winkel in Eindhoven waar je ruim 1100 vierkante meter fietsplezier kunt ervaren. Twijfel je nog over welke fiets het meest geschikt is voor jouw sportdoel? Bij de winkel in Eindhoven kunnen de professionals een passend advies geven en kan je diverse fietsen uitproberen. De verkopers van 123sportfietsen hebben jarenlange ervaring en zijn op de hoogte van de meest recente technologische ontwikkelingen en modellen. In de winkel kun je ook bestelde fiets(en) afhalen.

Het plezier van mountainbiken

Het mountainbike model is één van de meest populaire modellen van 123sportfietsen. Wat maakt mountainbiken zo leuk en wat is het nut van een mountainbike? Met een mountainbike kan je veilig ‘off road’ rijden. Door de brede banden met het dikke profiel trotseer je met gemak zandpaden, heuvels en zompige grasvelden. Omdat het binnen het mountainbike segment ook veel verschillende soorten bestaan, is het goed om de klantenservice van 123sportfietsen te vragen om een advies. Wist je dat er zelfs elektrisch aangedreven mountainbikes bestaan?

Stunten met een BMX

123sportfietsen.nl verkoopt verschillende BMX fietsen. BMX staat voor Bicycle Motor Cross (Xross). Deze sport is ontstaan door het nadoen van motorcrossers met het maken van sprongen. BMX rijden is zelfs sinds enkele jaren een erkende olympische sport. BMX is een sport voor waaghalzen die van explosiviteit, snelheid en behendigheid houden. 

Tour de Hollande

Wie kent ze niet? De snelle sporters die (voornamelijk) op zondagochtend het fietspad en de weg onveilig maken: de wielrenners. Wielrennen is een ongekend populaire tak van de fietssport. Je ziet deze populariteit terug in de vele wedstrijden die voor zowel amateurs als professionals georganiseerd worden. Bij 123sportfietsen vind je een ruim aanbod racefietsen.

Lekker toeren

Met de benzine die almaar duurder wordt en het toenemende milieubewustzijn zijn de fietsvakanties bezig met een comeback. Om comfortabel op fietsvakantie te gaan heb je een goede toerfiets met de juiste accessoires nodig. Je vindt zowel de toer fiets als de accessoires, zoals speciale fietstassen en fietscomputers, op 123sportfietsen.nl.

Naast het zeer ruime aanbod heeft 123sportfietsen altijd de meest scherpe prijzen en een zeer goede klantenservice. 
 

Reviews (Gemiddelde: 9,1)


 • Jan van Vliet

  Heb een mountainbike aangeschaft bij deze shop, had het veel eerder moeten doen. Leuk personeel, vriendelijk, weten waar ze over praten en geven goede raad. Ook over het onderhoud van je fiets


 • Ronald van Vliet

  Al menige wedstrijd gewonnen met mijn racefiets welke ik hier aangeschaft heb, deskundig advies en je kunt altijd contact opnemen. Snelle service ook als je gebeld moet worden voor een onderdeel


 • Frits jansen

  Ben veel wijzer geworden na aankoop van een mountainbike bij deze winkel, na veel twijfelen heeft de verkoper me exact het goede model en merk aangeraden


 • Max Steng

  Mooie fiets aangeschaft, kan niet anders als tevreden zijn


 • Shirley

  Bij deze winkel mijn fiets laten repareren, was snel weer in orde en kan weer lekker fietsen ermee


 • Ben Sjake

  Spontane verkoper en goede service, ben erg tevreden met mijn aankoop


 • Nel

  Blij met mijn elektrische fiets, behulpzaam personeel

Review toevoegen

Score

Hartelijk dank, uw review wordt geplaatst

Blog berichten