Assortiment van 123kinderfietsen


123kinderfietsen

De glimlach van een kind op een kinderfiets

Eén van de leukste momenten in het leven van ouders is ongetwijfeld het moment waarop je jouw zoon of dochter voor het eerst ziet fietsen. Wiebelend en wankelend, op een piepklein fietsje met zijwieltjes. Op 123kinderfietsen vind je alle soorten fietsen voor kinderen. Het begint met loopfietsen voor de peuters. Met merken zoals Alpina, Loekie, Puky en Troy. Voor de kleuters volgen daarna fietsen van 12 inch (dat staat gelijk aan kledingmaat 91 tot 98) tot 26 inch (kledingmaat 146-158). 
123kinderfietsen heeft daarnaast ontzettend veel accessoires. Zoals poppenzitjes, zijwieltjes, vlaggetjes en van die rinkelende kraaltjes voor om de spaken (-die gegarandeerd jeugdsentiment oproepen). Kan je niet wachten om jouw dreumes te leren fietsen? Leer dan van deze vijf tips van 123kinderfietsen. 

Geef vertrouwen

Het klinkt afgezaagd, maar als jij geen vertrouwen in je kind hebt – hoe kan het kind zich dan zelfverzekerd voelen? Geef vertrouwen en jouw zoon of dochter zal zelfvertrouwen krijgen. Een kind spiegelt jouw eigen angsten en onzekerheden. 

Gebruik een duwstang

De tijd dat je jouw kind op een fiets zette, een harde aanloop nam en een stukje mee rende alvorens los te laten is voorbij. Vaak leverde die methode flink wat schrammen en pleisters op. Tegenwoordig heb je speciale duwstangen die je aan de zadelpen monteert. Daarmee leer je het kind gemakkelijk te fietsen. Deze stangen en zijwieltjes zijn natuurlijk te koop bij 123kinderfietsen. 

Vooruit kijken

Vooruit kijken komt je hele leven van pas. Je kunt het een kind nooit te vroeg leren. Zo ook tijdens het fietsen. Zorg dat je kind niet alleen gefocust is op de fiets, maar leer je kind om wat verder vooruit te kijken. Is het niet zo dat het drinken op een vol dienblad ook over de glazen klotst als je er te veel naar kijkt? Precies, zo werkt het ook op de fiets. Kijk vooruit en anticipeer daarop. 

Leer te remmen

Vaak weet een kind op een gegeven moment wel hoe hij vooruit komt, maar niet meer hoe hij kan stoppen. Dat kan gevaarlijke situaties opleveren. Leer het kind daarom altijd vanaf het begin hoe de rem werkt. Zodat hij naast vaart maken, ook vaart kan minderen. 

Val op

Kinderfietsen zij klein en worden door automobilisten vaak over het hoofd gezien. Zorg er daarom voor dat jouw kind goed opvalt op de weg. 123kinderfietsen heeft een ruim aanbod vlaggen, toeters, bellen en sirenes. De kinderen vinden het geweldig, dus het is zowel nuttig als leuk.

123kinderfietsen is onderdeel van de 123fietsen-formule. 123fietsen heeft vijf webshops en noemt zichzelf ‘de meest complete fietsenwebshop van Nederland’. Naast webshops heeft 123fietsen ook een fysieke winkel in Eindhoven. De Eindhovense showroom van ruim 1100 vierkante meter biedt de ruimte aan honderden fietsen. Natuurlijk kan je de fietsen daar ook uitproberen.
 

Reviews (Gemiddelde: 8,6)


 • Tessa Verbeek

  Mijn dochter is erg blij met haar fiets, snel geleverd, goede kwaliteit en bij vragen zijn ze goed bereikbaar.


 • Maya Brandan

  Vriendelijke verkopers die speciaal gericht zijn op kinderfietsen, aanrader om hier een kinderfiets te kopen


 • Johny

  Verkopers die weten waar ze over praten, ook de aflevering was goed. Fiets is netjes voor mijn zoontje helemaal in orde gemaakt voor ze weg gaan. Mijn zoontje was helemaal in de hemel na het krijgen van zijn nieuwe fiets.


 • Bas

  leuke winkel, service redelijk goed, wel prijzige fietsen voor de kleintjes


 • Mieke Verveer

  Leuke hebbedingetjes gekocht voor mijn dochter haar fiets, ze hebben erg veel leuke dingetjes voor je fiets. Dochter blij ik blij dus niks negatiefs te noemen


 • Debby

  Fijn om te weten dat er winkels zijn waar ze weten hoe belangrijk een kinderfiets is, niet alleen voor het kind maar ook voor de veiligheid. Gerust idee voor de ouders. Wat een fijne winkel, vakkundige mensen en goede fietsen


 • Bram Pogini

  Deze winkel weet precies wat ze doen en verkopen. perfect

Review toevoegen

Score

Hartelijk dank, uw review wordt geplaatst

Blog berichten