123herenfietsen

Een echte heer op de weg met een fiets van 123herenfietsen

De afgelopen jaren wordt het steeds populairder om alles ‘genderneutraal’ of unisex te maken. Voor sommige producten kan het een voordeel zijn. Het zou echter jammer zijn als de heren- of damesfiets verdwijnt. Gelukkig heeft 123herenfietsen.nl een ruim aanbod aan herenfietsen. In dit artikel lees je over het assortiment van 123herenfietsen.nl, hun service en het verschil tussen een heren- en een damesfiets. 

Het assortiment van 123herenfietsen

123herenfietsen heeft een zeer ruim assortiment met onder meer stadsfietsen, transportfietsen, racefietsen, mountainbikes, cross hybride fietsen, toerfietsen, opafietsen, elektrische fietsen en vouwfietsen. Alle fietsen zijn van goede merken zoals BSP, Cheetah, Cotina, Ghost, Giant, Pointer, Popal en Sparta. 123herenfietsen is onderdeel van 123fietsen. 123fietsen bestaat uit vijf webshops: voor iedere doelgroep een. Hierdoor vind je overzichtelijk de fiets die bij jou past.

De showroom van 123fietsen

123fietsen heeft een winkel in Eindhoven. In deze showroom van meer dan 1000 vierkante meter wordt het gehele assortiment getoond. Je kunt er een testrit maken op één van de prachtige herenfietsen. Ook kun je er bestellingen afhalen en terecht voor deskundig advies over de aanschaf of reparatie van een fiets. 

De klantenservice staat altijd voor je klaar

Omdat 123herenfietsen een grote eigen voorraad heeft, kunnen de meeste modellen snel geleverd worden. 123herenfietsen wil altijd de goedkoopste en beste aanbieder van herenfietsen zijn. Als je op de website een prijs ziet die duurder is dan bij de concurrent, verlaagt 123herenfietsen direct de prijs. Nadat je online een fiets bestelt, wordt de fiets gemonteerd en klaargemaakt voor verzending. Door de transporteur worden ze honderd procent rijklaar bij de voordeur afgeleverd. De klantenservice staat op verschillende manieren voor je klaar. Zo kan je via de website een chatbericht sturen of de klantenservice bellen om binnen enkele minuten een antwoord op je vraag te krijgen. Via Twitter en Facebook blijf je tevens op de hoogte van de laatste aanbiedingen. 

Het verschil tussen een heren- en een damesfiets

Herenfietsen hebben traditioneel gezien een ander soort frame dan damesfietsen. Het zogeheten diamantframe (met een stang aan de bovenkant) is wat steviger en lichter dan een damesframe met lage instap. Vroeger was het niet mogelijk om een stevig frame te verkrijgen zonder deze hoge stang. De damesfiets zonder stang is voornamelijk ontwikkeld omdat vrouwen vroeger bijna altijd rokken droegen, hetgeen met een hoge stang niet mogelijk is. 

De herenfiets van vandaag de dag komt nog voor een groot deel overeen met de fiets die in 1885 door John Kemp Starley geïntroduceerd werd in Engeland. De herenfietsen van 123herenfietsen.nl zijn dus ware oer-fietsen, zou je kunnen zeggen. 
 

Reviews (Gemiddelde: 8,7)


 • Sjaak van Heiningen

  Ben niet de makkelijkste koper maar toch erg goed geholpen. Al mag de service wel iets vriendelijker zijn.


 • Bart de Boer

  Mooie fietsen van goede kwaliteit, snelle levering en de service is ook gewoon goed


 • Aad Verdorp

  Geen negatieve dingen ontdekt tijdens de koop van mijn fiets, netjes kant en klaar afgeleverd en rijklaar


 • Harro Ternat

  Supervriendelijk geholpen met een nieuwe fiets kopen, erg tevreden met mijn nieuwe aanwinst. Hij rijd heerlijk


 • Anil Tjoekroeroe

  Kan alleen maar zeggen dat alles tiptop in orde was en ik goed ben geholpen


 • Jan Versteeg

  Ben al wat ouder en wist niet goed welke fiets voor mijn leeftijd geschikt zou zijn. Dankbaar dat ik zo goed geholpen ben en nu met een veilig gevoel de weg op kan. Heb al veel kilometers gereden op mijn stalen ros

Review toevoegen

Score

Hartelijk dank, uw review wordt geplaatst

Blog berichten