Assortiment van 123elektrischefietsen.nl


123elektrischefietsen.nl

Geen tegenwind meer met een elektrische fiets van 123elektrischefietsen

De tijd dat tegenwind een spelbreker was, is allang voorbij. Tegenwoordig steken allerlei soorten elektrische fietsen daar namelijk een stokje voor. Bij 123elektrischefietsen vind je alle soorten elektrisch aangedreven fietsen die je maar kunt bedenken. Ze hebben damesmodellen, herenmodellen, speciale moederfietsen, stadsfietsen, hybride fietsen en transportfietsen. 
Alleen de beste kwaliteit is goed genoeg voor 123elektrischefietsen. Daarom hebben ze A-merken zoals Sparta, Giant en Cortina in het assortiment. In dit artikel lees je meer over het assortiment van 123elektrischefietsen, over het voordeel van een elektrische fiets in het algemeen en over een elektrische fiets van 123elektrischefietsen in het bijzonder.

Accessoires voor de elektrische fiets op 123elektrischefietsen.nl

De meeste accessoires die je voor een normale fiets gebruikt, zijn ook te gebruiken op een elektrische fiets. Er zijn echter een aantal dingen die specifiek voor de elektrische fiets aangeschaft moeten worden. Zo is er de ‘Fastrider e-bike tas’. Deze tas heeft een speciaal e-bike middenpaneel dat eenvoudig met klittenband te verstellen is. Ook is het goed om een fietscomputer op je elektrische fiets te monteren, aangezien een elektrische fiets zo snel gaat dat je anders ongemerkt je bestemming voorbij raast. 123elektrischefietsen verkoopt ook accessoires die van pas komen op een normale fiets. Denk aan kinderzitjes, fietsmanden en –kratten, smeermiddelen en fietsverlichting.

Gewone fiets versus elektrische fiets

Er zijn talloze voordelen van een elektrische fiets ten aanzien van een gewone fiets. Hier noemen we er alvast vier. Ten eerste is een elektrische fiets comfortabel. Door de ondersteuning bij het trappen fiets je zonder moeite een heuveltje op. Ook tegenwind is geen probleem. Je zult niet zelden te maken krijgen met jaloerse blikken wanneer je iemand moeiteloos voorbij raast. 
Het tweede voordeel is dat de elektrische fiets ideaal is voor langere afstanden. Let er dan wel op dat de accu voldoende opgeladen is. Anders wordt de reis halverwege een stuk zwaarder. Ook is de elektrische fiets sneller dan zijn gewone tegenhanger. Daardoor komt de reistijd met een elektrische fiets zeker in de buurt van de tijd die je bijvoorbeeld met een bus onderweg zal zijn. Tot slot is een gewone fiets weliswaar milieuvriendelijker – maar de elektrische fiets zal je eerder verleiden om langere afstanden af te leggen. Daardoor laat je de auto of de scooter staan. De elektrische fiets is dus zeer zeker milieuvriendelijk te noemen.

Waarom 123elektrischefietsen?

Op internet heb je verschillende bedrijven die elektrische fietsen aanbieden. Bij 123elektrischefietsen.nl heb je echter de beste prijs- kwaliteitverhouding. 123elektrischefietsen staat voor een snelle levering, een groot assortiment, veilig betalen, deskundig én direct advies, hoge kortingen en 100% rijklaar. 123elektrischefietsen heeft een grote eigen voorraad waardoor je een bestelling snel in huis hebt. Voor de meeste modellen wordt een levertijd van slechts één tot drie werkdagen gerekend. Fietsen worden 100% rijklaar thuis afgeleverd.

Je kunt er ook voor kiezen om bij de showroom van 123elektrischefietsen in Eindhoven langs te komen. Je bespaart dan de verzendkosten en kan voor aanschaf een testrit maken. Ook kan je bij de showroom terecht voor servicebeurten, onderhoud en onderdelen van de fiets.

123elektrischefietsen heeft het webshop keurmerk en het European Trust Mark Emota. Hierdoor kunt u met een gerust hart aankopen doen.
 

Reviews (Gemiddelde: 9,4)


 • Vincent Haverkamp

  Alleen verlichting gekocht maar gewoon tevreden zoals het hoort, niks bijzonders.


 • Aad Gilet

  Leuke ervaring zo'n elektrische fiets kopen, was mijn eerste keer en ben erg goed en deskundig geholpen door de mensen van de shop


 • Ilona Chopini

  de uitleg was niet bijzonder, moest de verkoper meerdere keren vragen om meer informatie te geven. Voor zo'n dure uitgave mag er wel meer voor gedaan worden dan alleen verkopen


 • Vincent Ballos

  op zich wel tevreden over de aankoop, ben goed ingelicht over de voor en nadelen van een elektrische fiets. Nu ik de fiets 3 weken heb ben ik er erg tevreden over


 • Annemarie Reijs

  Vriendelijke mensen, wel prijzige winkel maar de kwaliteit van de fietsen is ook goed


 • Hanna Verweert

  Was niet erg op de hoogte van een elektrische fiets, wist niet dat er zoveel informatie over te vertellen was. Heb samen met de verkoper een goede keuze kunnen maken, fijn is wel dat ze niet direct voor het duurste model gaan maar echt luisteren naar je wensen als klant


 • Hakim

  Leuke winkel heb er een mooie fiets gekocht

Review toevoegen

Score

Hartelijk dank, uw review wordt geplaatst

Blog berichten